Bergvärmepumpar i Sundbyberg, norra Stockholm

Vi har lång erfarenhet av bergvärmeinstallationer till privatpersoner, fastighetsskötare, bostadsrättföreningar och företag. Vi har installerat värmepumpar, fjärrvärme och bergvärme i områden så som norra förorterna Täby, Sollentuna, Danderyd samt i innerstan som Kungsholmen, Östermalm, Vasastan och Norrmalm.

Varför välja bergvärme?

Bergvärme är en mycket miljövänlig energikälla med lång livslängd. Bland fördelarna är bland annat att bergvärmepumpar tar väldigt liten plats på tomten. Man borrar väldigt små hål in i berget och inverkan på tomten är minimal. Sedan är den lång livslängden en avslappnad inventering som håller i 20–30 år. Det är även den mest stabila och pålitliga energikällan idag.

Kontakta oss för Bergvärmeinstallationer

Om ni är behov av att installera en bergvärmepump så kan ni kontakta oss och ha en diskussion med våra duktiga VVS-installatörer.  Ni når oss här: rorentreprenad@vvs-sundbyberg.se. Vi har installerat bergvärme i områden så som norra förorterna Täby, Sollentuna, Danderyd samt i innerstan som Kungsholmen, Östermalm, Vasastan och Norrmalm.

Offert? Kontakta en lokal rörläggare från Sundbyberg idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *