Byta blandare i Sundbyberg, Stockholm

Vi har lång erenhet av att byta kranar, så som byten av köksblandare och duschblandare. Om ni vill reparera eller installera in en ny kran så ska ni välja oss. Att byta ut kan fräscha upp utseendet i hela köket eller badrummet. Samtliga av våra VVS-montörer är auktoriserade inom Säker Vatten och kan fixa er droppande kran. Vi köper blandare från toppleverantörer.

Blandare vi installerar:

 • Kökskran (Disklådsblandare)
 • Badrumskran (Tvättställsblandare)
 • Duschkran (Duschblandare)
 • Spolblandare

Varför installera en ny kran?

 Blandare har en fin mekanik och många olika fel kan uppstå vid en längre användning eller om den installerats fel från början. Bland annat kan de vara en droppande kran, läckande vatten mellan delarna, förseningar eller fördröjning i tempeteraturreglaget samt oljud. Vi kan fixa alla dessa problem. 

Använd ROT-avdrag blandarbyten

Som privatperson har du möjlighet att nyttja ROT-avdraget, vilket drar ned kostnaderna på blandar eller duschbyten. Om du vill läsa mer, kan du gå in på Skatteverkets Hemsida.

Kontakta oss

Om ni är behov av våra VVS-tjänster kan du kontakta oss på vår email så kan vi hjälpa dig. Ni når oss här: rorentreprenad@vvs-sundbyberg.se. Vi har utfört blandarbyten och duschblandare i områden så som; Kungsholmen, Östermalm, Vasastan, Norrmalm, Bromma & Norra Förorterna t.ex Täby, Sollentuna och Danderyd.

Offert? Kontakta en lokal rörläggare från Sundbyberg idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *