Vi byter din värmeväxlare i Sundbyberg, Stockholm

Om det var längesedan värmeväxlaren senast byttes i din bostad så är ett byte en bra investering. Vi är ett professionellt och rutinerat företag som hjälper kunder i hela Stockholmstrakten och som har jobbat åt kunder i bland annat Mälarhöjden, Hägersten och Tyresö.

Det finns goda anledningar till att byta värmeväxlaren

Har du en värmeväxlare som har några år på nacken? Då kan det finnas flera goda skäl till att byta ut den. Inte minst kan du sänka dina uppvärmningskostnader och få en jämnare inomhustemperatur. Boka oss för en kostnadsfri besiktning av din nuvarande fjärvärmecentral. En ny värmeväxlare har en brukstid på ungefär 30 år.

Privatkund? Du kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss

Om du vill att vi ska byta värmeväxlare i din bostad så kan du sänka kostnaden för våra tjänster med ROT-avdraget. ROT är en skattereduktion som låter dig sänka kostnaden för vissa typer av bygg- och hushållsnära tjänster med så mycket som 30 procent. Skatteverket har mer information.

Vad kostar det att byta värmeväxlare?

Vi hjälper dig i Stockholmsområden som Älta, Botkyrka eller Täby med installationer och byten av värmeväxlare. Hör av dig till oss och boka oss för en besiktning av din nuvarande undercentral och en kostnadsfri offert.

Offert? Kontakta en lokal rörläggare från Sundbyberg idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *